La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de TGD-Tarragona Disseny i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no recollir informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recollim, explicant-li:

  • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
  • Per quines finalitats recollim les dades que li sol·licitem.
  • Quina és la legitimació per al seu tractament.
  • Durant quin temps els conservem.
  • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
  • Quins són els seus drets.

RESPONSABLE: veure dades a l’encapçalament.

FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ  del tractament de les dades enviades a través de:

Formulari de Contacte.

Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d’informació, també enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, whatsApp), si marca la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d’acceptació de l’enviament d’informació.

Conservació: Un cop resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre envio comercials, fins que sol·liciti la Baixa d’aquests.

Enviament de correus electrònics.

Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.  En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per a participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per a participar en processos de selecció.

Conservació: Un cop resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas de rebre el seu CV, les dades podran ser conservats durant un any màxim per a futurs processos de selecció.

Subscripció a newsletters / butlletins

Finalitat: Enviament de corrus electrònics informatius de manera periòdica amb objectius informatius i de divulgació de les novetats del contingut del website.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del formulari de subscripció electrònic.

Conservació: Les dades facilitades s’emmagatzemen en un servidor de tercers (Mailchimp). Les dades es conserven permanentment a excepció que el propietari en sol·liciti la baixa de manera voluntària.

Recomanació dels newsletters / butlletins a terceres persones

Finalitat: Enviament de corrus electrònics automàtics amb objectiu de recomanar els continguts del website i la subscripció als newsletters / butlletins de cara a terceres persones.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en formalitzar el procés de recomanació a través del formulari corresponent.

Conservació: Les dades facilitades no s’emmagatzemen ni es conserven un cop finalitzat el procés de recomanació.

Obligació de facilitar-nos les dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds, donar-lo d’alta com a usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, pel que, si no ens els facilita, no podrem atendre correctament ni donar-li el servei que ha sol·licitat.

En tots cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades.

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES.

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, llevat que existeixi obligació legal.

DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS.

Qualsevol persona pot retirar el consentiment en qualsevol moment, quan s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada del consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o a la rectificació quan siguin inexactes.

Sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, quan les dades ja no sigui necessaris per a la finalitat en què van ser recollits.

Sol·licitar la limitació del tractament en determinades circumstàncies.

Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.

Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos a la normativa.

Altres drets reconeguts a les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicada en l’apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es requereix exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Agencia de Protección de Datos (www.agpd.es).

SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

ACTUALITZACIÓ DE DADES

És important que perquè puguem mantenir les dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquests.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixin al nostre web, així, com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.

La informació relativa a la resolució de litigis en línia en virtut de l'art. 14 Per. 1 de l'ODR (Reglament de resolució de litigis en línia):

La Comissió Europea ofereix als consumidors l'oportunitat de resoldre disputes a Internet de conformitat amb l'art. 14 Per. 1 de la ODR en una de les plataformes. La plataforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveix com un lloc on els consumidors poden tractar d'arribar a acords fora de la cort dels conflictes derivats de les compres en línia i els contractes de serveis.