Comprar a cisterbooks.cat.

Per poder comprar a cisterbooks.cat no cal registrar-se prèviament. Únicament has de seleccionar els productes que vulguis i, un cop finalitzat, accedir a l'Carro de la Compra i finalitzar el procés de compra / tramitar la comanda. Un cop finalitzat la comanda, et demanarem una sèrie de dades, incloses dades de caràcter personal, com són les Dades de Contacte, Dades de Direcció de Lliurament, Forma d'enviament, Forma de Pagament, a més d'acceptar les presents Condicions Generals de Compra de manera expressa mitjançant la marcació de la casella corresponent abans de tramitar la comanda. A més, dins de les Dades de Contacte pots crear un compte d'usuari dins de cisterbooks.cat; el registra't et facilitarà les teves següents accessos a la nostra pàgina, les compres i, per ser Client registrat, podràs rebre descomptes, promocions i vendes exclusives que realitzem, a través de correu electrònic, a més de no haver de incorporar les teves dades en el formulari de Contacte cada vegada que compris a cisterbooks.cat. Per registrar-te com usuari, introdueix les teves dades en el formulari de Dades de Contacte i habilita la funcionalitat de crear un compte, introduint una clau d'accés. Un cop generada el compte, t'enviarem un correu electrònic a l'adreça email facilitada amb un codi descompte per a la teva primera compra. Les confirmacions de comandes s'enviaran a aquesta adreça.

Com es tramita la comanda?

Quan tràmits la comanda (després d'haver seleccionat els productes i les unitats), s'estableix una connexió segura, mitjançant SSL, on hauràs d'introduir una sèrie de dades en els següents formularis: Dades de Contacte. Dades de direcció de lliurament, si no són els mateixos que has facilitat en les dades de contacte. Forma d'enviament. Forma de pagament. Tot seguit, hauràs finalitzar la comanda, acceptar les condicions generals de compra i tramitar la comanda.

Transport i despeses d'enviament.

Les despeses d'enviament i / o gestió no estan compresos en el preu i li seran mostrats a l'Client abans de finalitzar la seva compra, en funció de la direcció d'enviament de cada comanda i el proveïdor de transport que esculli lliurement el Client. Pel que fa a la forma d'enviament que seleccions, s'estableixen pels operadors de transport amb els que treballem uns terminis de lliurament. Aquests terminis es computen sobre dies laborables -de dilluns a divendres- ja que cisterbooks.cat no realitza expedicions en festius, dissabtes, ni diumenges. Els terminis d'expedició indicats són orientatius i els lliuraments es realitzaran per les agències al llarg del dia .. L'import de l'transport apareixerà detallat abans de finalitzar la comanda. cisterbooks.cat no es fa responsable de cap retard originat en el transport per: Direcció incorrecta o incompleta. No indicar un número de telèfon de contacte. Vagues dels transportistes. Condicions climatològiques adverses. Si el Client no aprecia trencaments externes en el paquet a l'hora de rebre-ho, però a l'obrir-lo observa desperfectes a causa d'el transport, ha de notificar en menys de 24 hores a la companyia de transport per deixar constància i posar-se en contacte amb cisterbooks.cat. En cas contrari s'entendrà que el producte ha estat acceptat de conformitat. L'empresa de transport un cop passat aquest termini considera que el material enviat està en perfecte estat i no es fa responsable dels desperfectes.

Quins mètodes de pagament puc utilitzar?

El pagament es realitzarà a la finalització de el procés de compra i serà condició indispensable per a la formalització del mateix. En qualsevol cas, l'elecció de el mitjà de pagament es realitza durant el procés de compra a la pantalla corresponent. Admetem els següents sistemes de pagament: Pagament amb targeta de crèdit o dèbit. 

Utilitza Visa/Mastercard

VISA Mastercard

A través de la connexió SSL 100% segura, cisterbooks.cat es connecta amb Redsys, de manera que es transmeten les dades bancàries directament i de forma segura, de manera que cisterbooks.cat no té accés a ells ni els emmagatzema.

Segell seguretat - encriptació SSL

Pagament mitjançant transferència bancària.

Et facilitem al desplegable la informació de compte per a aquesta. Si tria aquest mètode de pagament ha de tenir en compte que la comanda s'envia quan el pagament és confirmat pel banc, normalment en el termini de 24/48 hores.

Pagament contra reemborsament.

Amb recàrrec de el 3% en el total de la compra i un mínim de 3 euros El sistema de Comerç Electrònic Segur es basa en què l'emissor de la targeta (banc o caixa d'estalvis) identifiqui el titular de la mateixa abans d'autoritzar el pagament per Internet.

cisterbooks.cat disposa d'un sistema de pagament amb targeta de dèbit o crèdit amb Redsys pel que, un cop seleccionat el producte a comprar i introduït el número de la targeta, s'obre una finestra de Redsys que comunica amb el teu banc o emissor de targetes de pagament que li sol·licita la seva identificació. Les dades de la seva targeta i la contrasenya queden protegitdes per aquest sistema de seguretat des del moment de la seva introducció. Un cop completada la identificació, Redsys comunica a cisterbooks.cat que la compra l'està realitzant el titular de la targeta, de manera que aquest pugui completar el procés. Si la identificació no ha estat satisfactòria, Redsys ho comunica a cisterbooks.cat perquè procedeixi a conseqüència.


Llegiu tota la informació sobre termes i condicions de CISTERBOOKS.CAT a l'apartat de Termes i Condicions.