Les dones del lli

Margarida Aritzeta i Abad
19,90 €
Impostos inclosos

Amb Les dones del lli, Margarida Aritzeta ha fet una exhaustiva investigació sobre l'origen de la seva família, provinent d'una preciosa vall del País Basc.

Les dones del lli som com aquesta estesa de flors blaves que neix cada matinada, totes semblants però cap d'igual, i sempre n'hi ha de noves. Cada hivern apareixen les nenes que vénen a aprendre de filar i se'n van les que ja s'han fet l'aixovar i es casen. S'hi queden les fadrines i les viudes. Anys i anys. Fins que ens morim. I quan ja no hi serem en vindran unes altres i tothom oblidarà els nostres noms.

L'any 1643 va néixer a Errezil, Guipúscoa, Domingo Aritzeta, fill, van dir, de Mariana Aritzeta. No en constava el pare. Però ni Mariana era la seva mare ni el nom del pare era un secret. Les dones del lli ho sabien. Aquestes dones que han teixit el fil de les generacions, però han quedat amagades i en silenci entre les pàgines de la història. Aquesta novel·la en vol recuperar els noms i les veus.

Les dones del lli és un homenatge a les dones i a una de les activitats que més vocabulari ha donat a la nostra llengua: seguim el fil, teixim amistats, emboliquem la troca. Parleu-ne amb la Pilar Vives i us en traurà l'entrellat.

Quantitat
En estoc

 

Pots llegir la nostra política de pagament segur AQUÍ.

COS240

Les dones del lli 

Margarida Aritzeta

Autor: Margarida Aritzeta

Gènere: Literatura / Narrativa

Edita: Cosetània

Col·lecció: Notes de color, 123

ISBN: 978-84-1356-333-6

Pàgines: 240

Format: 15,5 x 23,3 cm

Preu: 19,90 €

Enquadernació: Rústica amb solapes

Año de publicación: febrer 2024

COS240

Especificacions

Autor
Margarida Aritzeta i Abad
Índex temàtic
Literatura
Novel·la
Índex geogràfic
Garrigues
Urgell
Comentaris (0)