Recull - núm. 15 (2019)

Diversos autors
15,00 €
Impostos inclosos

Com en edicions anteriors, aquest nou "Recull" ens apropa a realitats de la vida baix segarrenca en tot allò, de vegades conegut, però que cal donar-li aquella argumentació escrita per fer-lo entenedor a persones no coneixedores, però especialment a les noves generacions. Hi ha un seguit d'articles que ens portes, des de vivències personals, com les que va deixar reflectides, en Conrado Ferrer, aspectes poc coneguts com la presència de l'emigració occitana, o dels refugiats de la Guerra Civil, o del treball d'en Joan Sendra resseguint les petjades del pintor Nogué a Roma, o el treball de la Laura Solé sobre la publicitat i documentació pròpia de Cal Jaume Punto, entre d'altres.

No cal dir que un dels encerts dels Reculls, és traslladar sobre paper el que coneix o del que hem sentit parlar, i de fer-ho d'una forma entenedora, de donar allò que és la vida quotidiana el valor que té.

Hi ha molta informació que s'està esmicolant a les nostres mans, moltes persones que per edat, perquè malauradament ens abandonaran i no podrem recuperar aquestes vivències, o que potser moltes vegades en voldríem parlar, però no tenen davant una persona amb la receptivitat suficient... sentir, recuperar i transmetre també és un agraïment que els hi devem a les persones que ho han fet possible.

Quantitat
En estoc

 

Pots llegir la nostra política de pagament segur AQUÍ.

Revista Recull núm: 15 (2019)

Edita: Associació Cultural Baixa Segarra

Pàgines: 138

Preu: 15,00 €

Data edició: abril 2019

ACBS018

Especificacions

Autor
Diversos autors
Índex temàtic
Història local
Índex geogràfic
Baixa Segarra
Comentaris (0)