Enciclopèdia castellera. Diccionari biogràfic

Diversos autors
38,50 €
Impostos inclosos

Com a conjunt és l’única enciclopèdia castellera que aplega tot el coneixement històric dels castells i la seva evolució en els darrers dos segles. Recull tota la informació sobre el fenomen casteller en diversos volums, amb l’objectiu d’esdevenir una obra de referència en el sector.

Tot i el seu caràcter col·lectiu, és del tot evident que els castells tenen noms i cognoms: en certa manera, la seva història no deixa de ser la suma de les biografies individuals de les persones que els han protagonitzat al llarg de més de dos segles. Per primera vegada s’aborda la publicació d’un diccionari, de més de 400 entrades, que recull la vida i obra, majoritàriament, de castellers, però també d’afeccionats, mecenes i activistes culturals; historiadors, periodistes i publicistes; artistes; científics; fotògrafs i cineastes; grallers, músics i musicòlegs; propietaris de bars i tavernes… de tot el món casteller des dels seus inicis fins a l’any 2000 —que marca l’acabament del segle XX—, amb una visibilització especial de les dones castelleres pioneres d’aquest període.

La història personal de tots aquests individus ajuda a entendre millor la història global dels castells, perquè aquestes biografies, tot i sent particulars, ens donen una informació general sobre el món casteller.

Compta amb els millors especialistes en cada tema i la incorporació de les novetats imprescindibles que ha aportat la recerca més recent.

Quantitat
En estoc

 

Pots llegir la nostra política de pagament segur AQUÍ.

Enciclopèdia Castellera. Diccionari biogràfic

Autor: Diversos autors

Edita: Cossetània Edicions

Col·lecció: Enciclopèdia Castellera, 7

ISBN: 978-84-1356-098-4

Pàgines: 322

Format: 24 x 29 cm

Preu: 38,5€

Enquadernació: Tapa dura

Data de la primera edició: Febrer 2022

COS237

Especificacions

Autor
Diversos autors
Índex temàtic
Castells
Comentaris (0)