Porró Firagost 2022

Rafa Abdón (mestre vidrier)
50,00 €
Impostos inclosos

El porró Firagost 2022, de la Cambra de Comerç de Valls, és una peça artística de vidre bufat, realitzada pel mestre vidrier Rafa Abdón al Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet. És un disseny de vidre transparent amb aplicació de filigranes de colors vermells i ataronjats; el broc és obert amb un cordó de vidre verd fosc que li dóna elegància i seguretat en agafar-lo i enlairar-lo fins i tot si està mullat. És un porró contemporani de gran bellesa artística: una peça d'art exclusiva.

Rafa Abdón, un dels més prestigiosos mestres vidriers d'Europa, s'ha inspirat en els colors de les fruites d'estiu per fer aquest porró amb filigranes de colors. Fruites dolces i àcides, que conformen un cordó verd al broc del porró com un arrelament a la planta que les ha vist néixer. Un homenatge a l'equilibri de la natura que ens obsequia amb aquesta meravella de colors frescos i estiuencs. Beure vi a galet amb aquest porró ha de ser un plaer estètic i aromàtic.

Edició limitada de 23 exemplars, dels quals tres estan destinats als premis Ambaixador@ del porró 2022, Porronaire d'Honor 2022 i Restaurant porronaire d'Honor 2022.

Tots els porrons estan signats per Rafa Abdón i identificats com a porró 2022. S'ha dissenyat una capsa de cartó exclusiva pel transport segur d'aquesta peça de vidre artístic.

Quantitat
En estoc

 

Pots llegir la nostra política de pagament segur AQUÍ.

Porró de vidre bufat amb filigranes de colors i cordó de vidre al broc.
Mides porró: 22,5 x 15,5 x 24,5 cm (aproximadament)
Capacitat: 1 litre (aproximadament)
Mides capsa de cartró: 24 x 23 x 34 cm.
En tractar-se d'una edició limitada, la fotografia no correspon exactament al producte a la venda. Tots els porrons són diferents (vegeu fotografia del conjunt)

L’encàrrec d’aquesta peça d’artesania exclusiva l’ha fet la Cambra de Comerç de Valls (Alt Camp) al mestre vidrier Rafa Abdón, del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet (Conca de Barberà) Es trata d’una edició limitada de 23 porrons de vidre, que es posen a la venda per la Firagost de Valls els dies 2 i 3 d'agost de 2022. 

Especificacions

Autor
Rafa Abdón (mestre vidrier)
Comentaris (0)