Encara hi ha flors

Quan els morts no descansen en pau
Margarida Aritzeta i Abad
18,50 €
Impostos inclosos

Poc podia imaginar-se en Kàputx com s’embolicarien les coses quan va rebre l’encàrrec de desplaçar-se a La Malvasia, una casa a prop del monestir de Santes Creus. La propietària, una arquitecta que vol convertir-la en una casa rural de luxe, li demana que aplegui les llegendes locals sobre bandolers perquè la zona tingui un atractiu turístic nou. Però en aquella casa, encara en obres, ja s’hi han viscut diverses amenaces (rodes punxades, pintades fetes amb sang) i en Kàputx hi trobarà un ambient inquietant, fins i tot fantasmagòric.

Qui són l’avi, la mainadera i el nadó que ronden per la casa? Qui és l’home que camina amb una soga a punt? Pot ser que només en Kàputx vegi aquells morts? Què hi va passar, a La Malvasia? Quins secrets de les famílies que hi van viure perduren fins avui? Cal remoure el passat?

Margarida Aritzeta, nascuda a Valls el 1953, és escriptora. Ha obtingut el premi Víctor Català de narrativa i el Sant Joan de novel·la. Ha publicat nombroses novel·les, entre les quals, darrerament, El verí (Cossetània 2002), La maleta sarda (2010), El Gorg Negre (2012), El pou dels maquis (Cossetània 2013) i La filla esborrada (Capital Books 2017).

Quantitat
En estoc

 

Pots llegir la nostra política de pagament segur AQUÍ.

Encara hi ha flors

Quan els morts no descansen en pau

Margarida Aritzeta

Autora: Margarida Aritzeta

Gènere: Literatura | Narrativa

Col·lecció: Capital Books, 24

Edita: Capital Books

ISBN: 978-84-124086-1-4

Pàgines: 176

Format: 13,8 x 21,3 cm

Preu: 18,50€

Enquadernació: Rústica amb solapes

Any edició: Febrer 2022

COS219

Especificacions

Autor
Margarida Aritzeta i Abad
Subtitol
Quan els morts no descansen en pau
Índex temàtic
Novel·la
Comentaris (0)