Rafael Castells i París. Ho he viscut així

Valls, ser-hi, viure-hi i conviure-hi
Núria Ventura
18,80 €
Impostos inclosos

En aquest llibre el lector hi trobarà reflectida la presència de Rafael Castells i París en molts diversos àmbits del món vallenc, una presència molt activa en els mitjans de comunicació, en l’organització d’esdeveniments i d’activitats de projecció ciutadana, en moltes entitats, a la Cambra de Comerç i Indústria de Valls… També, una constant al·lusió als referents familiars i vallencs.

L’esforç de concentrar la trajectòria de tota una vida exigeix de circumscriure aquesta ambició als anys més productius, sociològicament parlant, de la seva activitat. Això vol dir situar-nos bàsicament als anys seixanta, setanta, vuitanta i noranta del segle XX, encara que la seva activitat hagi continuat molt més enllà d’aquests anys.

Rafael Castells i París ens convida, doncs, a refrescar fragments de la vida i història locals, que ell ha ajudat a escriure i a fixar. Tot un mosaic de peces que encaixen i que configuren un ampli i interessant relat d’esdeveniments que ja és història vallenca i que hi ha marcat punts d’inflexió.

Quantitat
En estoc

 

Pots llegir la nostra política de pagament segur AQUÍ.

Autoria: Rafael Castells i París

Gènere: Biografies, diaris i memòries

Edita: Cossetània Edicions

Col·lecció: El Tinter, 174

ISBN: 978-84-1356-235-3

Preu: 18,80 €

Enquadernació: rústica amb solapes

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Pàgines:: 240

Primera edició: Febrer 2023

COS237

Especificacions

Autor
Núria Ventura
Subtitol
Valls, ser-hi, viure-hi i conviure-hi
Índex temàtic
Biografies i memòries
Comentaris (0)