El Rector de Vallfogona i l’humor clerical català

Domènec Corbella i Llobet
17,00 €
Impostos inclosos

Del 1607 al 1623, Francesc Vicent Garcia esdevingué rector de Vallfogona de Riucorb. Des de bon començament, es distingí dels altres capellans per les seves iniciatives pastorals, socials i culturals, a la vegada que el seu talent literari es propagà per tot el país. El Rector de Vallfogona esdevingué el poeta més destacat de la literatura barroca catalana. Si en vida el rector poeta es caracteritzà pel seu enginy intel·ligent, no menys enginyós ha estat el poble, que ha fet de l’estament clerical font d’inspiració.

Aquest llibre, a més de la seva biografia actualitzada, recull cent vuit episodis històrics, així com nombroses llegendes i anècdotes populars, per primera vegada sistematitzades.

Nota a la 2a. edició:

Editem aquesta segona edició dins l’Any del Rector de Vallfogona, amb la celebració del 400 aniversari de la mort de Francesc Vicent Garcia (1579-1623). En aquesta edició revisada i actualitzada, s’ha ampliat i posat al dia la biografia del Rector, segons les darreres recerques, i les efemèrides posteriors a la seva mort. El llibre també s’ha enriquit amb uns gravats fets pel mateix autor que il·lustren episodis, personatges i paisatges relacionats amb les vivències del Rector

Quantitat
En estoc

 

Pots llegir la nostra política de pagament segur AQUÍ.

El Rector de Vallfogona i l’humor clerical català

Domènec Corbella i Llobet

Autors: Domènec Corbella i Llobet

Gènere: Biografia, Literatura, Poesia

Col·lecció: Col·lecció Popular Llegendes, 23 

Edita:  Farell Editors

ISBN: 978-84-17116-69-9

Pàgines: 148

Format: 13,5 x 21,5 cm

Preu: 17 €

Enquadernació: Rústica amb solapes

Any edició: 2a. edició revisada i actualitzada, febrer de 2023

FAR023

Especificacions

Autor
Domènec Corbella i Llobet
Índex temàtic
Biografies i memòries
Literatura
Poesia
Índex geogràfic
Conca de Barberà
Comentaris (0)