Ignasi Oms i Ponsa, arquitecte

Raquel Lacuesta
48,00 €
Impostos inclosos

Vida i obra d’un arquitecte modernista, prolífic i compromès

L’edició coincideix amb el centenari de la Casa Lluvià, edifici que ell va projectar i on s’ubica avui la seu de la Delegació al Bages-Berguedà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

El llibre recull és una monografia de la vida i obra d’Ignasi Oms, l’arquitecte manresà sota el guiatge del qual entrà l’arquitectura modernista a la capital del Bages. El llibre, de gran format i il·lustrat, posa de relleu la figura d’Oms, com a arquitecte municipal de Manresa i arquitecte liberal, docent i implicat plenament en la vida social i política de la Catalunya del tombant de segle i autor dels equipaments, habitatges i espais públics que ja formen part de la ciutat i del seu patrimoni històric i arquitectònic.

Raquel Lacuesta
Raquel Lacuesta Contreras (Hellín, 1949) és doctora en Història de l’Art i pedagoga (Universitat de Barcelona) i cap de la Secció d’Investigació, Catalogació i Difusió del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona. Ha publicat, entre altres títols, Restauració monumental a Catalunya (segles XIX i XX) (2000), Eusebi Güell i Antoni Gaudí, dos homes i un projecte (2002), Rafael Masó i Valentí, arquitecte (1880-1935) (2006), Modernisme a l’entorn de Barcelona. Arquitectura i paisatge (2006) i Ponts de la província de Barcelona. Comunicacions i paisatge (2008).

Quantitat
En estoc

 

Pots llegir la nostra política de pagament segur AQUÍ.

Ignasi Oms i Ponsa, arquitecte

Autor: Raquel Lacuesta
Edita: Angle Editorial
Col·lecció:
ISBN:
Pàgines: 344
Format: 24 x 30 cm
Preu: 48 €
Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
Data de la primera edició: 2009

COS104

Especificacions

Autor
Raquel Lacuesta
Índex temàtic
Arquitectura
Arts decoratives
Biografies i memòries
Índex geogràfic
Bages
Catalunya
Comentaris (0)